Twwotw - Aan alles komt een eind.....
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Waar is dit blog voor bedoeld?
Je leven positief beinvloeden door positieve gedachten .In dit blog iedere dag een overdenking, een quote, een mooie gedachte of een gedicht.Misschien met of zonder foto. Iedere vrijdag een weekoverpeinzing in de vorm van een feelgoodkaart uit mijn zelfgemaakte deck. Misschien zelfs wel eens een orakelkaart.

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Aan alles komt een eind.....


Ik heb besloten dit blog stop te zetten.Verschrikkelijk veel mensen doen mooie uitspraken, maar om ze nou klakkeloos van de ene site naar de andere site te kopieren schiet voor mij eigenlijk een beetje zijn doel voorbij. Ik merk aan mezelf dta ik de discipline niet op kan brengen, en daarbij komt dat ik de laatste tijd zowiezo veel minder tijd achter de computer doorbreng. Als je er toch veel zit, dan is het natuurlijk geen moeite *even* een mooie spreuk of een mooi gedichtje hier neer te zetten, maar het kost me al moeite genoeg om hetlevenisleuk bij te houden. Bovendien zijn er dus zat mooie sites, waar dagelijks of regelmatig mooie spreuken neer worden gezet. Ik verwijs graag door naar  Doordenkertje , een werkelijk prachtig blog, met de mooiste spreuken.

Ik zal nog wel iedere vrijdag mijn kaart neerzetten, als weekoverpeinzing zeg maar. Die vind ik nl zelf erg mooi, en wil ik dan ook graag delen.

Al mijn trouwe lezers ( ja, alle 6!!) wil ik bedanken voor jullie aandacht, en mocht er iemand zijn die het erg mist.... Je kunt het zelf misschien ook


13 Augustus 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

Spreekwoord van de dag