Twwotw - Dubbelop is eens zo dik....
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Waar is dit blog voor bedoeld?
Je leven positief beinvloeden door positieve gedachten .In dit blog iedere dag een overdenking, een quote, een mooie gedachte of een gedicht.Misschien met of zonder foto. Iedere vrijdag een weekoverpeinzing in de vorm van een feelgoodkaart uit mijn zelfgemaakte deck. Misschien zelfs wel eens een orakelkaart.

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Dubbelop is eens zo dik....


Een nieuw blog....

Eigenlijk niet helemaal. Ik ben al een enthousiaste blogger, beter bekend als Irene van Hetlevenisleuk. Dit blog had ik al veel eerder gestart, onder mijn welbekende nick overal op internet. Het betekent overigens The Wicked Witch Of The West, maar omdat, toen ik het starte, ik eigenlijk nog helemaal geen goed blogconcept had, is deze gestrand, en toen ik eenmaal een goed concept had, wilde ik dat eigenlijk niet onder deze naam doen. Zo is dit blog meer dan een jaar leeg gebleven.

Nou moet ik eerlijk zeggen dat n blog bijhouden al best aardig wat vergt, maar zoals ik het nu zie en voel heeft dit blog ook een andere intentie. Om het maar oneerbiedig te benoemen, dit wordt mijn zweefblog. Wat ik daarmee bedoel? Nou, iets meer op de zweverige kant van het zijn gebaseerd. Dat wil niet zeggen dat ik daar in hetlevenisleuk nooit meer wat over zeg hoor

Maar in dit blog wil ik eigenlijk alleen iedere dag een mooie spreuk zetten,een overdenking, een mooi gedicht, misschien met foto, misschien zonder. In iedergeval zal ik mijn feelgood-kaarten hier ook allemaal vrijgeven. Het zijn er 52, dus dat is makkelijk, ik zal iedere vrijdag een nieuwe kaart met uitleg plaatsen. Ik hou het weeknummer aan, dus dat betekend dat ik morgen begin met nummer 13, en dat ik volgend jaar week 12 rond ben met dit set. En als dit blog net zo lekker loopt als mijn andere blog, dan heb ik nog een set kaarten, mijn wise words kaarten, dus kan ik nog een jaar vooruit!


26 Maart 2009 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog

Spreekwoord van de dag